Мини тарттар

Қамыры:

  •  100 гр. шекер
  • 1 жұмыртқа
  • 100 гр. сары май
  • 1 ас қ. қаймақ
  • 2 ст. ұн
  • разрыхлитель

Ішіне:

  • кез-келген варенье
  • Қалаған жемістер.

Крем:

  • 2 жұмыртқаның ағы
  • 200 гр.шекер

Жоғарыдағы мәрзімелермен қамыр илеп, тоңазытқышқа жарты сағатқа қойыңыз. Қамырды арнайы қалыптарға салып, 180 градуста 15 минуттай пісіресіз. Жұмыртқаның ағы мен шекерді жақсылап миксерлеп кремді әзірлейсіз. Мен жұмыртқа салынған ыдысымды оттың көзінде қайнап тұрған судың үстіне қойып тұрып миксерлеймін, сонда креміңіз жылдам қатаяды. (Безе дайындағанда да осы әдіс жақсы нәтиже береді) Піскен тарттардың ішіне суытып барып, 1 шәй қасық вареньеден салып, сосын кремдерді кондитерлік шприцпен құйып, бетіне қалаған жемістермен әшекелейсіз. Мен алша вареньесін қолдандым.

Advertisements

One thought on “Мини тарттар

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Өзгерту )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Өзгерту )

Connecting to %s