Сүзбелі бөлішкелер немесе Погача.

2 ст. жылы сүт
100 гр. сұйық май
1 жұмыртқа
3 ас қ. шекер
1 шәй қ. тұз
1 ас қ. дрожь

Үстіне:
жұмыртқаның сарысы
кунжут

Ішіне:
ірімшік
акжелек (петрушка)

Жоғарыдағы мәрзімелермен қамыр илеп, жылы жерге 1,5-2 сағатқа қойып қойыңыз. Қамырыңыз ашыған соң жаңғақ көлемінде қамырлардан үзіп алып, арасына ірімшік пен акжелекті салып домалақтаңыз. Үстіне жұмыртқа сарысынан жағып, кунжуттан себіңіз. Ыстық пеште 350F-те қамырыңыздың үстілері қызарғанға дейін пісіріңіз.

Advertisements

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Өзгерту )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Өзгерту )

Connecting to %s