тауық еті-200 гр. (қайнатылған)
ірімшік-150 гр. (сыр)
жұмыртқа-2 тал
картоп- 2 тал
сәбіз-2 тал
қызылша-2 тал
грек жаңғағы
анар дәні
соус:
майонез 2 ас қ.
қаймақ 4-5 ас қ.
тұз 1 ш.қ.
Көкөністер мен жұмыртқаны қайнатамыз. қызылшадан басқасын кішкене төртбұрыштап тураймыз. Қызылшаны үккіштен өткіземіз.
Барлығын кезек-кезегімен арасына майонез бен қаймақ соуысынан құя отырып ыдысқа саламыз. бетіне жаңғақ пен анар дәнін себеміз. Бөлек-бөлек ыдысқа салмай-ақ, үлкен бір ыдыста жасасаңыз да болады.
Advertisements
Керемет