Птичье молоко 2

Рецепт мына жерде. Тек өзгешелігі маффин ыдысына тең келетіндей стақанмен бисквиттерден шеңбер кесіп алдым да, маффин ыдысының түбіне салып, ақ парақпен айналасын шеңбер жасап, суфлені соның ішіне құйып қатырдым. Суфле қатқан соң шоколадты суфленің үстіне құйып қатырдым. Шоколад қатты-ау дегенде шеңбер жасаған қағаздарыңызды алып тастаңыз. (Қағаздар оңай алынады). Құлпынайларды да шоколад глазурінің ішіне малып-ап тоңазытқышта қатырып, дайын болған пироженныйлардың бетіне қойдым.

Advertisements

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Өзгерту )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Өзгерту )

Connecting to %s