Қуырылған түрлі-түсті қырыққабат. (цветная капуста)

Түрлі-түсті қырыққабатты онша ұнатпаушы едім. Осылай әзірлеуімнің арқасында жан-ұямызбен ұнатып жей бастадық. Дәмді, әрі қытырлақ болып піседі. Жасап көріңіз сіздің де көніліңізден шығып жатар.

1 түрлі-түсті қырыққабат.
2 жұмыртқа
нан ұнтағы
тұз, қара бұрыш.
сұйық май

Түрлі-түсті қырыққабатты бір-бірінен ажыратып, кішкене бөліктерге бөлесіз. Қазанға су құйып, түрлі-түсті қырыққабатты 10 минуттай қайнатып аласыз. Жұмыртқаға тұз, бұрышты қосып, жақсылап араластырасыз. Сосын судан сүзіп алынған түрлі-түсті қырыққабатты әуелі жұмыртқаға, сосын нан ұнтағына малып, майға қызартып қуырасыз.

Advertisements

4 thoughts on “Қуырылған түрлі-түсті қырыққабат. (цветная капуста)

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Өзгерту )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Өзгерту )

Connecting to %s