Шиелі сүзбелі тарт

Қамыр үшін:

150 гр. май
100 гр. шекер
150-200 гр. ұн
крем үшін:
3 жұмыртқа
150 гр. сүзбе немесе кремчиз
150 гр шекер
200 гр. сүйексіз шие

Қамырды илеп, бірі үлкендеу, екіншісі кішілеу екі бөлікке бөліп, жарты сағатқа тоңазытқышқа қоясыз.
Жұмыртқа, шекер, сүзбені миксерлейсіз, шиелерді де осы қоспаға араластырасыз. Шиелерді қасықпен араластырыңыз!
Қамырдың үлкендеу бір бөлігін алып, ыдысыңызға жайып, ішіне жұмыpтқа мен сүзбе, шиеден жасалынған кремді төгесіз. енді осының үстіне қамырдың екінші бөлігін ірі үккіштен өткізесіз.
350F=40-50 минут пісіресіз.

Advertisements

3 thoughts on “Шиелі сүзбелі тарт

  1. [350F=40-50 минут пісіресіз].
    Сонда шамамен 176,6 С-де пісірем бе? Менің газ плитамның «тұншықтырғышының» температура өлшегіші «СИ» жүйесінің негізінде жарақталған екен.

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Өзгерту )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Өзгерту )

Connecting to %s