Фарштан жасалынған ұя.

  • 500 гр. фарш (қалаған етіңізден)
  • 1 пияз
  • 1 сәбіз
  • 5 жұмыртқа
  • тұз
  • қара бұрыш

Пиязды ұсақтап тураймыз, сәбізді үккіштің ең кішкентай көзінен өткіземіз.
Еттің фаршына пияз бен сәбізді және бір жұмыртқаны араластырып, татымына қарай тұз бен қара бұрышты қосамыз.
Енді осы дайын болған фаршты төртке бөліп, ұялар жасаймыз. Ұялардың ішін тереңірек қылып, арқайсысына жұмыртқаларды жарып құямыз.

180гр. 40 минут пісіреміз.

Advertisements

7 thoughts on “Фарштан жасалынған ұя.

  1. Шыныңды айтшы, өзің пісірдің бе? Техносиндром қателеспесін, бұл ценнизм емес, бұл ценнейший блюда, ал керек болса….

  2. Dauren aspasdyktan muldem habaryn jok ekeni bilinip tur. mundai tagam arine duhovkada pisiriledi.
    sosyn logicalyk turgyda oilanuga da bolady goi, 180 grammen 40 minutta pisirmeising goi 🙂

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Өзгерту )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Өзгерту )

Connecting to %s