Саңырауқұлақ салаты

dscf3599.jpg 

Бұл салаттың рецептін массаған.ком сайтының мүшесі Жұлдыз деген никті кыздан алдым. Жасалынуы жылдам, дәмді және өте тойымды салат екен. Жұлдызға зор алғыс білдіремін. Алда да осындай дәмді салаттарының рецептерімен бөлісер деген үміттемін!

  • 150 гр. саңырауқұлақ
  • 1 тал пияз
  • 3 жұмыртқа
  • 2 ас қасық майонез
  • сұйық май
  • тұз және қара бұрыш

Жұмыртқаларды алдын-ала қайнатып аламыз. Пиязды ұзынша етіп турап, сарғыш түске енгенше майға қуырамыз.Саңырауқұлақтарды пластик ретінде турап, оны қуырылып жатқан пияздың үстіне қосып, жай отта 10 минуттай бірге қуырамыз. Енді піскен жұмыртқаларды ұзынша етіп турап, қуырылған пияз бен саңырауқұлаққа араластырып, татымына қарай тұз, бұрыш және майонезбен араластырамыз. Салат дайын, енді ыдысқа салып, дастарханға коя беруге болады.

Advertisements

2 thoughts on “Саңырауқұлақ салаты

  1. Mash Juldyz men seni tanymadym goi, massagandagy sen ba eding? 🙂
    Rahmet, rezeptering ushin, salattaryng ote damdi jane erekshe eken.
    Ali talai salattar jasarmyn sening rezepteringmen ins. Sen unemi bizben bolisip turudy umytpa jarai ma?! 😉

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Өзгерту )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Өзгерту )

Connecting to %s