-
125 гр сары май
-
2/3 стақан шекер
-
1 жұмыртқаның сарысы
-
1 апельсин цедрасы
-
1 стақан + 2 ас қасық ұн
Крем үшін:
-
2 ас қасық сары май
-
1/2 стақан қант пудрасы
-
2 ас қасық апельсин шырыны
Май мен шекерді жақсылап миксерлейміз. Оған жұмыртқаның сарысы мен апельсин цедрасын араластырамыз. Енді ұнды қосып, қамыр илейміз. 15 минутқа тоңазытқышқа қоямыз.
Енді қамырды жайып, 0.5 см қалыңдықта шеңбер тәрізді формада кесеміз. 180 градуста 15 минутқа пешке қоямыз. Бисквиттер дайын болғанша кремді әзірлеуге кірісеміз.
Май мен шекер пудрасын араластырамыз, оған апельсин шырынын қосамыз. Cосын дайын болған бисквиттердің ортасына кремді жағамыз.
Advertisements
салем акбантик менин сурайын дегеним мандарин косып жасайтын торттын рецептисин билесин ба,егер билсен блогына косуынды отинемин