Самса

dscf1906.jpg 

қамыр үшін:

 

  • 4 стақан ұн

  • 100гр.сары май

  • 0,5 стақан айран

  • 2 жұмыртқа

  • сода жане тұз

ішіне:

800гр. асқабақ

тұз және қара бұрыш

қамырды илеп, 30 минутқа тоңазытқышқа қойып қойыңыз.

асқабақтың ішін тазалап,суға қайнатып аламыз, жұмсарды-ау дегенде оттан алып, асқабақты еземіз, тұз және қара бұрыш қосамыз.

енді қамырды жайып, ішіне асқабақтан әзірленген фаршты салып, қалауыңызша формаға келтіріп, 200*С 20 минут пісіреміз.

11 thoughts on “Самса

  1. Gulerin, bloguma yorum yazdiginiz icin cok tesekkur ederim. Sizin de blogunuzu gordum, cok cok hosuma bitti. Kazakh yemeklerinde yaptiginizi cok sevdim. Sizdin blogunuza bundan sonra ins surekli ziayaret edecegim. 🙂

  2. Қайтарма үнқосу: асқабақ қосылған самса |

Leave a reply to gülerin mutfağı Жауап беруден бас тарту