Самса

dscf1906.jpg 

қамыр үшін:

 

  • 4 стақан ұн

  • 100гр.сары май

  • 0,5 стақан айран

  • 2 жұмыртқа

  • сода жане тұз

ішіне:

800гр. асқабақ

тұз және қара бұрыш

қамырды илеп, 30 минутқа тоңазытқышқа қойып қойыңыз.

асқабақтың ішін тазалап,суға қайнатып аламыз, жұмсарды-ау дегенде оттан алып, асқабақты еземіз, тұз және қара бұрыш қосамыз.

енді қамырды жайып, ішіне асқабақтан әзірленген фаршты салып, қалауыңызша формаға келтіріп, 200*С 20 минут пісіреміз.

Advertisements

11 thoughts on “Самса

  1. Gulerin, bloguma yorum yazdiginiz icin cok tesekkur ederim. Sizin de blogunuzu gordum, cok cok hosuma bitti. Kazakh yemeklerinde yaptiginizi cok sevdim. Sizdin blogunuza bundan sonra ins surekli ziayaret edecegim. 🙂

  2. Қайтарма үнқосу: асқабақ қосылған самса |

Пікір қалдыру

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Өзгерту )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Өзгерту )

Connecting to %s